MBR geeft flat in Papendrecht facelift

MBR geeft flat in Papendrecht facelift

Één van de drie direct aan de N3 gelegen flats (aan de Zernikelaan), heeft een complete facelift ondergaan.

De gedateerde stalen spijlenhekken in combinatie met stalen paneelhekken zijn vervangen door geanodiseerde aluminium glazen hekwerken. De lichtgrijze glazen panelen, gecombineerd met ondoorzichtig glas met een witte matte folie, geven het gebouw een luxere uitstraling.

De VvE is uitermate content met het gewenste, en inmiddels behaalde, resultaat.

De beslissing om  te vervangen is zeker niet direct genomen. Aangezien de hekwerken technisch nog in redelijke staat verkeerden, was schilderen een optie. Maar een duidelijke langetermijnvisie met betrekking tot onderhoud, en goed rekenwerk van de VvE, gaven de doorslag voor vervanging.

MBR was niet de enige hekwerkleverancier die in de race was voor dit mooie project. Uiteindelijk heeft zij de opdracht mogen ontvangen door een overtuigend mooier en beter product, maar vooral door het goede gevoel wat de bestuursleden hadden over MBR.

Dit goede gevoel is ontstaan door intensief contact tussen de bestuursleden en onze account- en projectmanager, waarbij de wensen en mogelijkheden uitvoerig zijn besproken. Tevens zijn de bestuursleden uitgenodigd in onze fabriek om ze kennis te laten maken van alle ins en outs van ons productieproces. Het verschil zit hem in de details. Zo hebben zij zelf het productieproces van hun hekwerk met eigen ogen kunnen aanschouwen waardoor er meer feeling bij het geheel ontstaat en men exact weet wat men kan verwachten.

De VvE en MBR kunnen terugkijken op een uitermate geslaagde en prettige samenwerking zoals het hoort. Wij wensen de VvE dan ook veel extra woongenot toe.

Bekijk het gehele project: VvE Flat III Zernikelaan 318-474

> > > > >