Nicolaas Beetslaan te Waddinxveen

Nicolaas Beetslaan te Waddinxveen

Plaats
Waddinxveen
Land
Nederland
Opdrachtgever
Vios Bouw en Onderhoud Utrecht B.V.
Architect
FM Advies

Omschrijving

Aan de Nicolaas Beetslaan in Waddinxveen zijn drie flats grondig gerenoveerd. MBR was al vanaf het ontwerpstadium nauw betrokken bij dit project. Samen met de opdrachtgever en de architect heeft MBR een opvallend hekwerk op maat ontwikkeld.

MBR produceerde en monteerde geperforeerde hekken in combinatie met slanke stripbalusters en sierlijke separate handregels. Naast RVS bevestigingsmaterialen zijn er slechts onderhoudsarme aluminium materialen toegepast. De geperforeerde hekken, type 54-45, zijn rondom op maat gezet. In het project zijn verschillende perforatiepatronen toegepast.

Op de eerste vier woonlagen heeft het hekwerk één separate handregel, type HR 64-55, gekregen. Op de vijfde woonlaag moesten volgens het bouwbesluit 20 cm hogere hekken komen. Daarom heeft het hekwerk hier dubbele separate handregels. De privacyschermen zijn voorzien van mat gelaagd glas.

De nieuwe hekwerken, privacyschermen en sierbeplating bij de entrees geven de flats een moderne uitstraling. De trappenhuizen heeft MBR voorzien van nieuwe muurleuningen.

Specificatie

- 2.400 m' geperforeerde plaathekken
- 150 privacyschermen

Referentieproducten

Bekijk de details van het toegepaste product op dit project middels onderstaande link.

- Plaathek type PH 70-40 B

> > > > >