De Wouthof te Vlaardingen

De Wouthof te Vlaardingen

Plaats
Vlaardingen
Land
Nederland
Opdrachtgever
Smits Vastgoedzorg
Architect
Delta architecten

Omschrijving

Op de Wouthof heeft MBR een volledig nieuw hekwerksystemen geplaatst. Zowel de balkon- als galerijhekken zijn vernieuwd, de privacyschermen zijn vervangen en op verschillende locaties zijn verdiepingshoge gevelschermen met glasvulling geplaatst. De afwisseling van mat en helder glasfolie zorgt voor eenheid en een speels effect.

Op de balkons en de galerijen zijn glashekken met wisselende paneelvullingen geplaatst. Een variatie van gelaagd glas met heldere folie in combinatie met gelaagd glas met matte folie. Deze glashekken zijn voor de balusters gemonteerd. Op de balusters is een separate handleuning gemonteerd.

De privacyschermen op de balkons zijn voorzien van gelaagd glas met eenzelfde matte folie zoals bij de balkonhekken.

De verdiepingshoge gevelschermen zijn op dezelfde manier uitgevoerd als de galerijhekken, met dien verstande dat de onderste paneelvulling bestaat uit gelaagd glas met matte folie en de bovenste juist met een heldere folie.
Het aluminium is overal in de kleur RAL 7042 uitgevoerd.

Specificatie

- 978 m' paneelhekken, opgevuld met glas
- 81 privacyschermen
- 34 gevelschermen

> > > > >